Over ons

Mijn naam is Paulien Stapel en ik ben Stapel op de boerderij! Samen met mijn man Rudolf en onze zoon Luke (geboren in december 2016) woon ik op de boerderij. Met mijn schoonmoeder Marga verzorgen wij de koeien en kalfjes op ons melkveebedrijf aan de rand van Meppel. Ook wonen op de boerderij hond Bella, poezen Flo en Fiep en geitjes Betty, Lola, Tilly, Sally en Peggy.

Nadat ik in 2012 gestopt ben met mijn werk als orthopedagoog in het onderwijs ben ik fulltime op de boerderij gekomen. Ik vind het leven op de boerderij namelijk superleuk! Ik kreeg ruimte om mijn creativiteit te ontwikkelen en daar wilde ik meer mee doen. Want wat is er nu leuker dan creatief bezig zijn met zoveel dieren en natuur om je heen?!

In 2013 begonnen we dan ook met het geven van kinderfeestjes. Het was supergezellig om te doen en mooi om te zien hoe de kinderen genoten van een dagje boerderij. Momenteel echter zijn de feestjes van het programma verdwenen in verband met de geboorte van onze zoon.

Zoals het vaker gaat, biedt het sluiten van de ene deur de mogelijkheid een aantal andere deuren te openen. Concreet betekent dit dat ik aan de slag kan gaan met een andere grote passie: het vinden van vintage schatten (dit bleek ook al veelvuldig uit mijn Blog) Graag struin ik kringloopwinkels en rommelmarkten af op zoek naar unieke items uit het verleden en maak daar graag andere mensen blij mee. Als je het leuk vindt kun je in de webshop een kijkje nemen. Ook vind je in de webshop voorbeelden van de mixed media schilderijen die ik met liefde maak. Hierin kan ik nog volop mijn creativiteit kwijt.

   over-ons